Fenerbahçe Transferleri

AJANSSPOR Platformları’nda sağlanan haber içerikleri, spor dataları, canlı skorlar ver diğer her türlü İçerikler farklı kaynaklardan derlenmekte olup AJANSSPOR’un bunların doğruluğunu ve güncelliğini araştırma yükümlülüğü ve imkanı bulunmamaktadır. Üye, bu kapsamda AJANSSPOR Platformları’nda sağlanan İçerikler bakımından AJANSSPOR’un herhangi bir sorumluluğu olmadığını kabul ve beyan eder. AJANSSPOR Platformları’na Üye tarafından yorum olarak eklenen, yüklenen, yaratılan her türlü Üye İçerikleri’nin doğruluğu, güncelliği ve yürürlükteki mevzuata uygun olup olmadığı tamamen Üye’nin sorumluluğundadır, AJANSSPOR’un bu sorumluluk nedeni ile uğrayacağı her türlü zarar için Üye’ye ferileri ile birlikte rücu hakkı saklıdır. Taraflar, Üye’nin Kullanıcı Adı ve Şifre ile AJANSSPOR Platformları’nda Hesap açıp, işbu Sözleşme’nin altında yer alan “Kabul Ediyorum’’/“Onaylıyorum” butonuna tıklaması ile birlikte bu Sözleşme’yi kabul etmiş olacağını, söz konusu kabul ile üyelik işleminin tamamlanacağını, Üye’nin kabul beyanının AJANSSPOR kayıtlarına geçmiş olacağını ve Sözleşme’nin bu anda kurularak yürürlüğe girmiş olacağını kabul beyan ve taahhüt ederler.

  • C) Yapılan yorumlarda mümkün olduğu kadar yazım ve imla kurallarına önem verilmeli, İçerikler’den sapmayan yorumlar yapılmalıdır.
  • Çok önemli ve değerli bir oyuncuyu bugün Sarı Lacivertli formayla buluşturmuş olduk.
  • Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek adına sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz.
  • Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı’na seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu’yla ilgili yorum yapmaktan kaçınan Branco, “Ben bir yabancıyım. Demokratik ortamda gerçekleştiyse bu seçim, saygı duyuyoruz ve kendisini tebrik ediyoruz.” diye konuştu.
  • Dün gece oynanan derbi iki taraf için de farklı anlamlar barındırıyordu.
  • Üye, aşağıda listelenen Topluluk Kurallarına uymayı kabul, beyan ve taahhüt eder.
  • Üye, AJANSSPOR’un ağır ihmal veya kusuru dışında, kendisinden kaynaklanan her türlü (AJANSSPOR Platformları’na erişim sağlayacağı mobil cihaz, bilgisayar veya diğer erişim cihazlarının yaratacağı arızalar, bilgi ve veri kaybı vb.) kayıptan dolayı AJANSSPOR’un herhangi bir sorumluluğunun olmadığını; AJANSSPOR Platformları’na erişmekte olduğu mobil cihaz vb.

Mario Branco kimdir? Fenerbahçe’nin yeni futbol direktörü Mario Branco kaç yaşında, nereli?

Beşiktaş bu sezon en fazla isabetli pas yaptığı ilk yarıyı Eyüpspor karşısında oynadı. Ülke vasatını bir parmak aşabilen ilk yarının dişe dokunur bir kaç ceza sahası içi etkinliği Beşiktaş’tan geldi. Beşiktaş, geride kalan maçlarda olmadığı kadar, Eyüpspor’a pozisyon şansı verdi.

  • Manchester United’ın tecrübeli yıldızı Brezilya Milli Takımı’nda yıllarca Fred ile birlikte forma giydi.
  • Böyle bir durumda Üye, AJANSSPOR’dan hiçbir talepte bulunmayacağını gayrikabili rücu biçimde kabul etmiştir.
  • İşbu Sözleşme, metninde değinilmiş olan diğer belgeler ve EKLER ile birlikte Sözleşme’nin bütününü teşkil eder ve Taraflar arasında önceden işbu Sözleşme konusuyla ilgili olarak yapılmış olan tüm yazılı ya da sözlü her türlü mutabakatın yerine geçer.
  • F.Bahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho’nun Galatasaray yenilgisi sonrası medyanın karşısına çıkmaması ile ilgili 2 iddia ortaya atıldı.
  • Biz ‘yıldız’ dediğimiz zaman Alexleri, van Hooijdonkları, Ferdileri kastediyorduk.
  • Fenerbahçe’den son ayrılan isim ise kaleci Altay Bayındır oldu.
  • AJANSSPOR, kampanya, oyun ve promosyon veya genel uygulamalarında Üye’nin Oyun oynama ve davranış analizlerini dikkate alarak Üye’ye farklı teklifler sunma, uyguladığı bağlılık programlarında bu analizleri belirleyeceği zamanlarda gerçekleştirme ve/veya değişiklik yapma hakkına sahiptir.

Fenerbahçe – Lugano İddaa Tahmini (30.07.

  • AJANSSPOR, yukarıda belirtilen haller dışında kişisel bilgilerinizi işbirliği içinde olmadığı şirketlere ve üçüncü kişilere hiçbir şekilde paylaşmamakta, aktarmamakta ve açıklamamaktadır.
  • Üye, AJANSSPOR Platformları’nın işleyişinin kusurdan ari ve kesintisiz olmadığını ve zaman zaman teknik aksaklıklar veya erişim engelleriyle karşılaşabileceğini bildiğini kabul, beyan ve taahhüt eder.
  • AJANSSPOR, Üye’yi, AJANSSPOR Platformları’ndaki mevcut olan İçerikler’in tek bir kopyasını görüntüleme ve buna erişme konusunda ticari olmayan, yalnızca kendi kişisel kullanımı için yetkilendirmektedir.
  • Üye; kendisine ait Kullanıcı Adı ve Şifre’nin ve bunlarla ilişkilendirilmiş olan Hesap’ın güvenliğinden kendisi sorumludur.
  • Kişilere zarar verebilecek içerikleri dağıtamaz, diğer Ziyaretçi veya Üye’lerin bilgisayarındaki bilgilere ya da yazılıma zarar verecek program ve/veya bilgiler gönderemez, bunun gibi hukuka aykırı ve AJANSSPOR’a veya AJANSSPOR Platformları’na zarar verecek davranışlarda bulunamaz.
  • Fenerbahçe’nin Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’daki durağı Al-Nassr olacak.

İşbu Sözleşme Taraflar arasında uygulanacak olup, 1 (bir) nüshası işbu Sözleşme’nin kurulması üzerine elektronik posta yoluyla Üye’ye gönderilecektir. Üye, AJANSSPOR tarafından sunulan kampanya, anket, oyun ve promosyonlardan AJANSSPOR tarafından belirlenen kullanım/yararlanma koşulları çerçevesinde yararlanabileceğini peşinen beyan, kabul ve taahhüt eder. AJANSSPOR, kampanya, oyun, anket ve promosyon uygulama ve kullanım genel şartlarını her zaman tek taraflı belirleme ve bunlarda tek taraflı olarak değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Kampanya, anket, oyun ve promosyonlara katılım Üye’nin inisiyatifindedir.

Youssef En-Nesyri, 5 yıllık sözleşmeye imza attı

Üye, işbu Sözleşme’den doğan hak ve yükümlülüklerini hiçbir şekilde üçüncü şahıslara devir ve temlik edemez. C) Yapılan yorumlarda mümkün olduğu kadar yazım ve imla kurallarına önem verilmeli, İçerikler’den sapmayan yorumlar yapılmalıdır. AJANSSPOR yorumlardaki imla hatalarını, anlaşılamayan yorumları düzeltme ve silme, yine İçerikler ile ilgili olmayan yorumları da silme hakkını saklı tutar. Üye, Hesap aracılığı ile gerçekleştirdiği tüm eylemlerden ve yorum, alıntı vb olarak yüklediği veya eklediği tüm içeriklerden yalnızca kendisi sorumludur.

FENERBAHÇE – GALATASARAY MAÇI İLK 11’LER

Geçmiş sezonlardaki gecikmelerin yapılmaması için şimdiden yoğun mesai harcanıyor. Teknik heyetin belirlenmesiyle beraber yeni transferler tek tek gelecek. Başta sol bek olmak üzere stoper, sağ bek, orta saha, kanatlar ve forvetteki eksiklerin üzerine gidilecek.

Rodrigo Becao kimdir? Fenerbahçe’nin yeni transferi Rodrigo Becao kaç yaşında, nereli ve hangi mevkide oynuyor?

Yönetim, bu ikiliyi Fenerbahçe’de bir araya getirmek istiyor. Kırmızı Şeytanlar’ın gözden çıkardığı Casemiro’ya başta Suudi Arabistan’dan olmak üzere birçok ülkeden ilgi var. Maddesi gereğince başvurunun reddedilmesi, verilen cevabın yetersiz bulunması veya süresinde başvuruya cevap verilmemesi hâllerinde; cevabı öğrendiği tarihten itibaren otuz (30) ve herhalde başvuru tarihinden itibaren altmış (60) gün içinde Kurul’a şikâyette bulunabilir. Maddelerine uygun olarak yukarıda sayılan amaçlar doğrultusunda yurt içinde aktarılabilecektir.

Fenerbahçe tarihinin en pahalı 50 transferi

Çok iyi yapıldığını düşünüyorum” diyerek sözlerini tamamladı. Yeni transferimiz Youssef En-Nesyri ise, “Burada olduğum için gerçekten çok mutluyum. Harika bir takım ve çok uzun zamandır bildiğim ve takip ettiğim bir takım. Bana güvendikleri için Mario Branco’ya, Başkanımıza ve hocamıza teşekkür ediyorum. Aynı zamanda menajerime ve aileme çok teşekkür ediyorum.

Fenerbahçe Transferleri

FENERBAHÇE’DE 1 OYUNCU SAKAT

Fenerbahçe, 3-1 kaybedilen Galatasaray maçının devre arasında Ali Koç’un soyunma odasına indiği ve odada gerginlik yaşandığı yönündeki iddiaları yalanladı. Tabii ki taraftarımız her zaman acelecidir, çabuk ister. Ben de küçükken transferler bir an önce olsun isterdim. Ama herkes şunu iyi bilsin ki transfer dönemi bizim açımızdan bence muhteşem geçti. Hocamızın istediği, puzzle’ın eksik parçaları dediğimiz parçaları önemli yıldızlarla doldurduk. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde yapılan imza töreninde Asbaşkanımız Acun Ilıcalı ve Sportif Direktörümüz Mario Branco da açıklamalarda bulundu.

Cristian Medina kimdir? Fenerbahçe’nin transfer listesinde yer alan Cristian Medina hangi mevkide oynuyor?

Üye, AJANSSPOR kayıtlarının geçerliliğini peşinen kabul ettiğini, AJANSPOR ile arasında çıkacak her türlü ihtilafta AJANSSPOR’un her türlü kayıt, belge ve defterleri ile her türlü bilgisayartek ve kesin delil teşkil edeceğini ve bağlayıcı olacağını, bu maddenin HMK 193. Madde kapsamında bir delil sözleşmesi olduğunu kabul eder. AJANSSPOR Platformları’nın kullanımında, herhangi bir bilgisayar şebekesinin güvenliğini ihlal etmek, güvenlik şifreleme kodlarını kırmak, tehdit edici veya müstehcenlik içeren yasa dışı materyalleri transfer etmek veya yüklemek ya da herhangi bir yasa dışı aktiviteyle meşgul olmak kesinlikle yasaktır. Kişilere zarar verebilecek içerikleri dağıtamaz, diğer Ziyaretçi veya Üye’lerin bilgisayarındaki bilgilere ya da yazılıma zarar verecek program ve/veya bilgiler gönderemez, bunun gibi hukuka aykırı ve AJANSSPOR’a veya AJANSSPOR Platformları’na zarar verecek davranışlarda bulunamaz.

Guido Rodriguez kimdir? Fenerbahçe transfer gündeminde yer alan Guido Rodriguez kaç yaşında, hangi mevkide oynuyor?

  • Üye bu Sözleşme’nin tamamını okuduğunu, anladığını, içeriğindeki tüm maddeleri kayıtsız şartsız kabul ettiğini ve onayladığını peşinen kabul ve taahhüt eder.
  • Fenerbahçe, bir süredir kadrosuna katmak için uğraş verdiği Wesley transferinden vazgeçti.
  • Bildirimlere ve yasalara aykırı kullanım sebebiyle doğabilecek hukuki, cezai ve mali her türlü sorumluluk Üye’ye aittir.
  • Sarı-lacivertliler, ezeli rakibinin bir süredir görüştüğü ve 16 milyon euroluk dev bir teklifte bulunduğu isim için devrede.
  • Ayrıca sarı lacivertliler Elif Elmas’ın satılmasından sonra transfer bombalarını bir bir açıklayacak!

Bu sezon yaptığı transferlerle sadece Türkiye’de değil, Avrupa’da da dikkatleri üzerine çeken Fenerbahçe, son 6 yılda futbolcu bonservisleri için kasasından yaklaşık 162 milyon avro çıkarmak zorunda kaldı. Kaleci Altay Bayındır’ın performansının düşmesi ve taraftarın yeni bir kalecinin alınması isteği doğrultusunda arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, sezon başından beri transfer edileceği belirtilen Hırvat milli kaleci Dominik Livakovic ile de mutlu sona vardı. Rusya ve İstanbul’da sürdürdüğü hazırlık sürecine yeni oyuncularını dahil eden Fenerbahçe, Real Madrid’e sattığı Arda Güler’den boşalan 10 numaralı formayı, Ajax’tan transfer ettiği 34 yaşındaki Sırp yıldız Dusan Tadic’e emanet etti.

  • 31 yaşındaki futbolcunun bu akşam İstanbul’a gelmesi bekleniyor.
  • İşbu Sözleşme uyarınca Üye’ye sunulan hizmetlerin kapsamı, AJANSSPOR tarafından herhangi bir zamanda ve tek taraflı olarak genişletilebilir yahut daraltılabilir veya hizmetler durdurulabilir.
  • Bu durumlarda AJANSSPOR’un ayrıca hukuki yollara başvurma hakkı saklıdır.
  • Sarı-lacivertliler, yeni sezon için ilk transferini, 12 Haziran’da duyurdu.
  • Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde yapılan imza töreninde Asbaşkanımız Acun Ilıcalı ve Sportif Direktörümüz Mario Branco da açıklamalarda bulundu.

Tüm Fenerbahçeliler adına kendisine çok teşekkür ediyorum, Sevilla kulübüne çok teşekkür ediyorum. Çok önemli ve değerli bir oyuncuyu bugün Sarı Lacivertli formayla buluşturmuş olduk. Özellikle En-Nesyri ve Çağlar Söyüncü transferleri, kulübün kadrosunu güçlendirmek adına büyük yatırımlar olarak değerlendiriliyor. Saint-Maximin ve Amrabat’ın kiralanması ise hücum hattını ve orta sahayı güçlendirdi.

BIST isim ve logosu “Koruma Marka Belgesi” altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST’e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. Dünya devleri Real Madrid ve Barcelona’nın kadrolarına katmak için birbirleriyle yarıştığı genç Arda Güler, başkent ekibiyle sözleşme imzaladı. Fenerbahçe’de satış listesine konan ve 10 milyon euro’luk bonservis bedeli belirlenen Cengiz Ünder’in takımda kalmak istediği öğrenildi. Sarı-lacivertlilerin KAP’a bildirdiği bonservis ücretlerinde Josef de Souza 8 milyon avro, Simon Kjaer 7 milyon 650 bin avro, Ozan Tufan 7 milyon avro ve Luis Nani 6 milyon avro bedele sahip.

Bahsettiğimiz oyuncu geçtiğimiz sene 40 milyon Euro resmi teklif almış, geçen yaz sonu Milan’dan 30 küsür milyon Euro teklif almış çok değerli bir futbolcu. Biz de değerli bir kulüpte olan Youssef’un transferi için çok uzun bir süre bonservisinin sahibi Sevilla ile ciddi görüşmeler yaptık. Bu süreç uzadıkça bazı taraftarlarımız endişe etmiş olabilir ki haklılar. Şunu iyi bilsinler ki bu sürecin uzamasının tek sebebi var, o da Fenerbahçemizin ekonomik olarak daha avantajlı bir şekilde bu transferi bitirmesi. Kişisel verilerinizi toplamanın hukuki sebebi ise KVKK’nın 5.

Union SG maçının hazırlıkları devam ediyor

  • Transferde emeği geçenlere teşekkür eden Cenk, “Bu forma altında terimin son damlasına kadar savaşacağımın sözünü veriyorum. Takım arkadaşlarım bana adaptasyon sorunu yaşatmadı. Yabancı arkadaşlarla da iyi bir bağım vardı. Tadic ve Dzeko’yla dışarıda da görüşüyorum. Elimden geleni sahada vereceğimden kimsenin şüphesi olmasın.” diye konuştu.
  • Haber içeriklerinden kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.
  • Trabzonspor’un ilk yarıda rakip ceza sahasında topla buluşması sadece 6 ve gol beklentisi ise 0.09’du.
  • Transferde hız kesmeyen Fenerbahçe, orta sahasına takviye için Brezilya Milli Takımı’nda da forma giyen Manchester United’ın yıldızı Fred’le anlaşma sağladı.
  • Yönetim, bu ikiliyi Fenerbahçe’de bir araya getirmek istiyor.
  • Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak dev karşılaşma bugün (21 Eylül 2024 Cumartesi) saat 20.00’de başlayacak.
  • Umarım kendisinden beklediğimiz katkıyı sağlar.
  • 4-3’lük Lugano maçından sonra yönetime rapor sunan ve takıma orta saha takviyesi yapılmasını isteyen Jose Mourinho ‘6-8’ profilini açıkladı.

Haftasında Fenerbahçe’yi 3-1 mağlup ederek zirvedeki puan farkını 5’e çıkaran Galatasaray’dan; Victor Osimhen, Mauro Icardi, sözleşmesi biten oyuncular ve Jose Mourinho ile ilgili dikkat çeken açıklamalar geldi. Derbiyi kaybeden Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Union SG maçında ilk 11’de revizyon yapacak. Savunmanın göbeğinde Becao ile Djiku’nun görev alması, Amrabat’ın da İsmail’in yerine tercih edilme ihtimali yüksek.

Alexander Djiku kimdir? Fenerbahçe gündeminde yer alan Alexander Djiku kaç yaşında, hangi mevkide oynuyor?

Için bilgi güvenliği politikalarımızla mevcut bilgi ve veri değerlerinin ve risk durumunun analizini yaparak önleyici güvenlik önlemlerini almaktadır. Ğ) Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme, haklarına sahipsiniz. İşbu Sözleşme belirsiz sürelidir ve Taraflar’dan biri tarafından işbu madde uyarınca feshedilene kadar yürürlükte kalacaktır. F) Üye’nin kendi güvenlikleri için kişisel ve özel bilgilerini paylaşmaması, yürürlükteki mevzuat hükümlerine uyması esastır. D) Yasadışı bir çalışmayı veya başka birisine ait bir çalışmayı izinsiz olarak kullanmak, kısıtlı veya parola korumalı sayfalar yayınlamak ya da başka bir sayfadan link içermeyen veya erişilemeyen gizli sayfa veya resimler kullanmak, telif hakkı ihlali içeren yorumlarda bulunmak yasaktır.

Fenerbahçe Teknik kadro

Bu transfer üzerine Fenerbahçe tarihinin en pahalı transferlerini derledik. Sarı lacivertliler, geçtiğimiz sezon Göztepe’den kiraladığı İrfan Can Eğribayat’ı da bonservisiyle kadrosuna kattı ve şimdiye dek (11 Temmuz Salı) toplamda 4 oyuncuyu transfer etmiş oldu. Transfer takviyeleriyle aynı başarısını Trendyol Süper Lig’de de gösteren sarı-lacivertliler, ilk 4 haftalık periyotta bir maçı ertelendiği için 3 karşılaşmaya çıktı. Fenerbahçe, yaptığı 3 müsabakayı da kazanarak milli maçlar dolayısıyla lige verilen araya lider girdi. Transferde hız kesmeyen Fenerbahçe, orta sahasına takviye için Brezilya Milli Takımı’nda da forma giyen Manchester United’ın yıldızı Fred’le anlaşma sağladı.

Bu nedenle Üye, işbu Sözleşme ile kendisine sunulan hizmet kapsamının bir taahhüt olmadığını ve değişebileceğini peşinen kabul ve taahhüt eder. Youssef’un transferi bizim için uzun bir süreç oldu. Transferler sonuçta belli bir gizlilik içinde yürümek zorunda.

Üye’nin, kampanya, oyun, anket ve promosyonlara katılması halinde elde edilen bilgiler Ajansspor tarafından işlenecektir. AJANSSPOR, kampanya, oyun ve promosyon veya genel uygulamalarında Üye’nin Oyun oynama ve davranış analizlerini dikkate alarak Üye’ye farklı teklifler sunma, uyguladığı bağlılık programlarında bu analizleri belirleyeceği zamanlarda gerçekleştirme ve/veya değişiklik yapma hakkına sahiptir. Tüm bu uygulamalar yasal sürler bulunması halinde bu süreler, diğer hallerde AJANSSPOR’un belirleyeceği süreler içerisinde geçerlidir.

Kişilere devir haklarıyla birlikte, herhangi bir bedel talep edilmeksizin süre, yer, mecra ve muhteva açısından gayrimahdut olarak TAM RUHSAT şeklinde AJANSSPOR’a devretmektedir. İşbu taahhüt Sözleşme kapsamında tesis edilen Taraflar arasındaki diğer taahhütlerden bağımsız bir taahhüt olarak Sözleşme feshinden ve/veya sona ermesinden sonrada Taraflar arasındaki yürürlüğünü devam ettirecektir. İlk transferini, İskoçya ekibi Rangers ile sözleşmesi biten 26 yaşındaki İngiliz kanat oyuncusu Ryan Kent ile yapan ve bu oyuncuyla 4 yıllık anlaşma imzalayan sarı-lacivertliler, son sezonunu İtalya ekibi Inter’de geçiren Bosna Hersekli yıldız Edin Dzeko ile de yıllık 4 milyon 200 bin euro karşılığında 2 senelik anlaşma sağladı. Trendyol Süper Lig’in 6.hafta maçında Galatasaray’a 3-1 yenilen Fenerbahçe, Jose Mourinho yönetiminde ligdeki ilk yenilgisini yaşadı.

Oğuz Aydın’ın gelecekte futbolda önemli bir yere sahip olacağını, Levent Mercan’ın da geride kalan 2 sezonda önemli işlere imza attığını vurgulayan Branco, sözleşme uzatılan Ertuğrul Çetin’in de iyi bir noktaya geleceğini ifade etti. Beşiktaş’la sözleşmesi sona erdikten sonra Fenerbahçe’yle anlaşan milli futbolcu Cenk Tosun, sarı-lacivertli camiaya geldiği için çok mutlu olduğunu ifade etti. Fenerbahçe, Juventus forması giyen Filip Kostic’i kiralık olarak kadrosuna kattı. Sarı-lacivertiler, Juventus’la Filip Kostic’in transferi için prensip anlaşmasına retrobet varıldığını açıkladı. Kişisel verileriniz, her türlü sözlü, yazılı ya da elektronik ortamda, işbu Aydınlatma Metni’nde belirtilen amaçlar doğrultusunda, tarafınıza sunduğumuz hizmetlerin belirlenen yasal çerçevede sunulabilmesi ve bu kapsamda AJANSSPOR’un Üyelik Sözleşmesi ve yasadan doğan mesuliyetlerini eksiksiz ve doğru bir şekilde yerine getirebilmesi gayesi ile aşağıda belirtilen şekillerde toplanmaktadır. Yine söz konusu verilerinizin burada sayılan amaçların yerine getirilmesi için gerekli olan süreler dahilinde KVKK’nın 5.

Bu sorumluluk üyeliği sona erse dahi devam etmektedir. İşbu Sözleşme, Üye’nin AJANSSPOR tarafından AJANSSPOR Platformları’nda sunulan çeşitli özelliklerden yararlanmasını sağlamak amacı ile düzenlenmekte olup, anılan ilişki kapsamında Taraflar’ın hak ve yükümlülüklerini tespit etmektedir. Fenerbahçe, 17 yaşındaki yıldız adayı ile anlaştı.

Rahatsızlık vermek veya başka birisinin tacizine yandaş olmak, onu savunmak yasaktır. Üye, AJANSSPOR’un ağır ihmal veya kusuru dışında, AJANSSPOR Platformları sebebiyle AJANSSPOR Platformları’na eriştiği cihaza herhangi bir zarar geldiğini; İçerikler’den dolayı virüs, truva atı v.b gibi kötü amaçlı kodların cihazlarına bulaştığını öne sürerek AJANSSPOR’dan herhangi bir tazminat talebinde veya diğer herhangi bir talepte bulunamaz. Şu anda hali hazırda anlaşılmış transferlerin duyurulması düşünülüyor.

Previous Post
Newer Post

Leave A Comment